Choď na obsah Choď na menu

Chcem vedieť...

25. 9. 2011

V tejto rubrike sa môžete opýtať na všetko čo Vás zaujíma či už choroby, povely, rôzne rasy alebo bližšie opýsanie danej rasy.....Budem sa Vám snažiť odpovedať čo najrýchlejšie a najvýstyžnejšie. K dyspozícií mám veľa kníh a vedomostí o mačkách takže sa stačí len napísať do komentárov:). 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Alena - Maciatko

20. 7. 2016 9:42

Chcela by som sa opytat preco maciatko asi par tyzdnove priada tak silno ako nejaky motorcek

*M* - Otázka

24. 10. 2011 19:20

Chcela by som sa ťa opýtať že čo mám robiť keď moja mačka stále trhá a škriabe zácloni ( už raz padla aj dole) už som ich dala aj skátit (tie zácloni) vždy dostane vynadané keď ich začnie škriabať a dostáva aj veľa lásky takže na seba nemusí pútať pozornosť tak , ja už neviem čo mám robiť, prosím poraď mi

Lola - Re: Otázka

4. 11. 2011 16:39

Ahoj... prepáč že píšem trochu neskôr ..Mačke netreba vynadať pretože aj tak nepochopí za čo to je (niekedy to môže zabrať ale maximálne na toľko že tam nebude chodiť iba ak vojdeš do miestnosti).....Najlepšie je ju chváliť napr. keď zo záclony zoskočí, prestane ju škriabať alebo si ju nevšíma...Ak nemáš škrabadlo mala by si si ho zadovážiť a ak by ho nepoužívala kúp kocúrnik a daj ho na škrabadlo, malo by to zabrať..kocúrnik môžeš dať prípadne aj na jej hračky aby to odpútalo pozornosť od záclon..záclony by si mohla potom tiež oprať aby tam nemala svoj pach...Možno pomôže sa s ňou aj viac hrať, prípadne jej pridať spoločníčku....Ak máš náhodou rasu siamskej alebo jej kríženca tie sú najaktívnejšie a najhlučnejšie mačky preto by pomohla väčšia aktivita s ňou......Ale myslím že škrabadlo s kocúrnikom by malo zabrať. :)